Puffpiff

Trots att jag har varit väldigt sugen så har jag avhållit mig från alltför många pynt-inköp till stugan, i väntan på att målningen ska bli klar. Men nu kunde jag inte bärga mig längre – jag var TVUNGEN att fixa till två kuddar med rådjursbilder på. TVUNGEN, säger jag!

Och jag slet faktiskt en del. Jag har aldrig sytt en kudde med passpoal förut, och än mindre med en gigantisk passpoal i sammetstyg. Och så klämde jag dit en dragkedja med, också lite overkill i ärlighetens namn. Tyget är från Stoff & Stil, och på baksidan sitter ett tyg av bambu – miljövänligt och bra. Och mjukt! Men möjligen väldigt lättskrynklat. Skönt att jag inte är nån perfektionist. 😉

På bilderna bor kudden fortfarande hemma i stan, men så snart båda är klara ska de få flytta ut på landet. Där trivs ju ändå rådjur bäst.

En sydd, en på gång.

Baksida

2 reaktioner till “Puffpiff”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *