Vinst varje gång?

Vår nya dusch är helt fantastisk. Det har vi nu fått bevis för. Ty idag dök det upp ett stooooort och tuuuuungt paket hos oss. Vi har vunnit pris! Var och varför får vi återkomma till för vi är osäkra på om vi får berätta ännu, och vill ju inte bli av med vårt fina pris lika fort som vi fick det.

Nån som kan gissa vad det är?

 

5 reaktioner till “Vinst varje gång?”

  1. Aha! En liten rysk flaggfarbror som ska installera en jättestor del till ett teleskop. Precis vad ni önskade er!

  2. Åh vad kul att stöta på dig igen i bloggosfären! 🙂

    Minns ju att ni köpte sommarställe.

    Jag tycker precis som du. Hade vi bara haft en sommarstuga så hade den nog kunnat bli både färgglad och blommig. Skulle verkligen vara kul att ha ett ställe att ta ut svängarna på lite mer än hemma. Låter som om ni har en bra plan på G. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *